Privacy

Privacybeleid & Cookies 

Blushh wil jou graag een fijne ervaring bieden vanaf het moment dat je de website bezoekt tot aan het ontvangen van je bestelling (en daarna uiteraard ;)). Wij vinden de privacy van jouw gegevens belangrijk en we proberen dan ook zo open en transparant mogelijk te zijn over de verwerking van jouw persoonsgegevens. In ons privacy beleid leggen we uit hoe jouw gegevens worden verwerkt en beschermt en wat je rechten zijn. 

Beheerder 

Het bedrijf Blushh (KvK nummer 76408779) is de beheerder van de persoonsgegevens die jij aan ons verstrekt. Blushh bepaalt welke persoonsgegevens verwerkt worden, met welke reden en voor welke periode. Het verwerken van persoonsgegevens zal nooit zonder reden gebeuren en we verkopen persoonsgegevens nooit door aan derden.   

Houd er rekening mee dat Blushh niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en/of bronnen. Door akkoord te gaan met ons privacybeleid ga je ermee akkoord dat wij je persoonsgegevens verwerken. 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 02-11-2020 

Het verwerken van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 25 mei 2018.   

Gebruik van persoonsgegevens 
Bij het bezoeken van de website verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven. 

Wij verwerken de volgende gegevens: 

  • NAW gegevens 
  • Telefoonnummer 
  • E-mailadres 
  • Factuuradres 

  • Rekeningnummer 
  • Geboortedatum 
  • Koopgeschiedenis 
  • Surfgedrag 

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Wij kunnen helaas niet controleren of een bezoeker daadwerkelijk ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat er gegevens over minderjarigen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je van mening bent dat wij zonder toestemming persoonsgegevens hebben verwerkt van een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@blushh.nl zodat wij verwijderen wij de persoonsgegevens kunnen verwijderen.

Doel van de gegevensverwerking 
Wij verwerken jouw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening en voor de volgende doeleinden: 

  • Het aanmaken en beheren van accounts 
  • Het verwerken van bestellingen 
  • Het verwerken van vragen en klachten 
  • Het optimaliseren van onze marketing  
  • Het zorgen voor optimale functionaliteit van onze webshop
  • Het continue verbeteren van onze website 

Automatisch verzamelde gegevens 
Gegevens die automatisch worden en verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren (zoals bijvoorbeeld een IP-adres, webbrowser of besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. 

Verwerken van bestellingen 

Om een bestelling correct te kunnen verwerken hebben we een aantal gegevens van je nodig, waaronder je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum en betaalwijze. 

Als je bestelling is afgerond, dan wordt je betaling verwerkt door onze betaalpartners en verzenden wij je bestelling naar onze magazijnpartner. Vervolgens delen we je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer met onze logistieke transport om je bestelling te bezorgen. 

Onze magazijnpartner, betaalpartner en onze logistieke transport doen er alles aan om je gegevens te beschermen. 

Derden 
Blushh verstrekt gegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of wegens boekhoudkundige of overige wettelijke verplichtingen.  

Bewaartermijnen  
Wij bewaren uw gegevens zolang onze onderneming bestaat of tot er een verzoek tot verwijdering wordt gedaan.  

Inzage en wijziging van jouw gegevens 

Je kunt ons een verzoek toesturen om jouw verwerkte persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kun je een verzoek indienen om je te informeren omtrent de gegevens die wij met jouw toestemming verwerken, of gemotiveerd aangeven dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons wil beperken. 

Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie mee te sturen. Je kunt deze vinden in de instellingen van je browser. Indien de gegevens niet kloppen, kun je ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te verwijderen. 

Je kunt deze verzoeken indienen bij onze klantenservice via info@blushh.nl. Wij zullen je uiterlijk binnen vier weken na het verzoek schriftelijk berichten. 

Mocht je niet tevreden zijn met de manier waarop we jouw gegevens verwerken vernemen wij dit uiteraard graag. Wij proberen dan een passende oplossing te vinden. Indien je daarna nog niet tevreden bent heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.  

Klantenservice 

Mocht je contact opnemen met onze klantenservice, dan worden je persoonlijke gegevens geregistreerd. Onze klantenservice heeft toegang tot alle informatie met betrekking tot je bestelling. Zo kunnen zij je zo goed mogelijk helpen als je vragen hebt over de status van je bestelling of wanneer je een artikel retourneert. De klantenservice heeft ook toegang tot eerdere correspondentie. Dit helpt om je van een betere service te kunnen voorzien. 

Beveiliging 
Blushh neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.  

In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen: 

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord 
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert 

Wijzigingen in deze privacyverklaring 
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Controleer dan ook regelmatig deze pagina om up to date te blijven van alle informatie en ons privacybeleid. 

Autoriteit Persoonsgegevens 
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Nieuwsbrief 
Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Jouw e-mailadres wordt slechts met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. 

Google Analytics 
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de verwerking van onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere diensten en laten wij alle IP-adressen anonimiseren. 

COOKIES 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Blushh gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.  

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een melding getoond waarin wij je uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Verder gebruik van de website vatten wij op als toestemming voor het gebruik van cookies. 

De meeste browsers staan ingesteld om cookies te accepteren, maar je kan je browser opnieuw instellen om cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Houd er wel rekening mee dat in sommige gevallen bepaalde functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren zonder het gebruik van cookies. 

Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, verwijzen wij je naar de privacy verklaringen van deze partijen