Garantie

Wij garanderen dat de artikelen die je bij ons koopt voldoen aan de overeenkomst en bij normaal gebruik blijven functioneren zoals je mag verwachten. Indien dit onverhoopt niet zo is proberen we een goede oplossing te zoeken.

Wij hanteren een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van het artikel. Uiteraard is de garantie niet van toepassing indien het artikel is beschadigd door:

  • opzet, of nalatigheid (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade);
  • onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • normale slijtage
  • het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Op sommige artikelen is een uitgebreidere fabrieksgarantie van toepassing. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan – indien van toepassing – in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Eventuele fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

Wanneer een artikel binnen de periode van fabrieksgarantie defect gaat, dragen wij zorg voor kosteloze vervanging van het artikel. Je dient het artikel dan zo snel mogelijk na ontdekking van het defect, aan ons te retourneren. Het retouradres is:

Blushh
Amstelstraat 31
1823 EV Alkmaar

Defecten dienen zo spoedig mogelijk na de ontdekking bij ons te worden gemeld. Hiervoor kun je contact opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen naar info@blushh.nl. Vermeld hierbij het ordernummer, artikelnummer en een beschrijving van het defect.

De verzendkosten voor het terugsturen van een artikel worden niet door ons vergoed.